Η φύλαξη της ιδιοκτησίας σας είναι σημαντική και η τεχνολογία μπορεί να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο, καθώς οι εφαρμογές τηλεφώνου και τα συστήματα παροχής συμβουλών πολλές από τις πιο πίσω κάμερες ασφαλείας είναι πιο προσιτές από ό,τι θα υποθέτετε.

  • Η βιντεοκασέτα υψηλής ποιότητας είναι απολύτως απαραίτητο. Είναι πιθανό να επιτευχθεί σύλληψη και καταδίκη από το βίντεο σας, καθώς και να εντοπιστούν και να σας επιστραφούν χαμένα στοιχεία.
  • Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος γίνεται ένας παράγοντας όταν πρόκειται για αποθήκευση δεδομένων.

Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος εκεί έξω. Αυτές τις μέρες, πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές. Σε αυτό το εύχρηστο μικρό σύντροφο, θα σας μεταφέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε εάν αγοράζετε μια κάμερα ασφαλείας για το σπίτι. καμερες ασφαλειας

  1. Πώς λειτουργούν οι οικιακές κάμερες ασφαλείας;

Οι ασύρματες κάμερες μεταδίδουν δεδομένα βιντεοκασέτας μέσω ραδιοπομπού. Τα δεδομένα συλλέγονται επίσης και αποθηκεύονται, είτε μέσω παλμικής αποθήκης είτε μέσω συσκευής ανεγέρσεως. Μια ενσύρματη κάμερα λειτουργεί με τον ίδιο σημαντικό τρόπο, εκτός από το ότι το σήμα μεταφέρεται στη συσκευή αποθήκευσης μέσω καλωδίων και όχι ραδιοφωνικών σημάτων.

Τα υπέρυθρα LED (ή IR LED) περιγράφουν τα φωτόνια που διαφεύγουν από ένα αντικείμενο ή θηρίο καθώς εκπέμπει θερμότητα. Αυτά τα φωτόνια μετατρέπονται επίσης σε ηλεκτρόνια, τα οποία μπορούν επίσης, με τη σειρά τους, να επαναχρησιμοποιηθούν σε ορατές εικόνες, αν μάλιστα η ίδια η κάμερα περιβάλλεται από το απόλυτο σκοτάδι.

Ορισμένες κάμερες ασφαλείας είναι μικρές και έχουν σχεδιαστεί για να κρύβονται σε αόρατα σημεία, ενώ άλλες τοποθετούνται έξω από το σπίτι, συχνά με αυτοκόλλητα παραθύρων που περιγράφουν λεπτομερώς την παρουσία τους. Αυτό υποτίθεται ότι λειτουργεί ως παρεμβολή σε επίδοξους παρεμβολείς.

  1. Τι Ψάχνω;

Η βιντεοκασέτα υψηλής ποιότητας είναι απολύτως απαραίτητο. Είναι πιθανό να επιτευχθεί σύλληψη και καταδίκη από το βίντεο σας, καθώς και να εντοπιστούν και να σας επιστραφούν χαμένα στοιχεία. Ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο εάν το βίντεο είναι αρκετά σαφές ώστε να ταυτοποιήσει πλήρως τον δράστη ή τους παραβάτες του νόμου.

Θα χρειαστείτε επίσης μια κάμερα με ευρύ οπτικό πεδίο (FOV), ειδικά εάν καλύπτει μια μεγαλύτερη περιοχή με πολλά σημεία αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη (π.χ. το πίσω θέατρο ή το δρόμο). Το FOV καθορίζεται από την εστιακή απόσταση του φακού της κάμερας και το μέγεθος του ανιχνευτή εικόνας.

Μια κάμερα ασφαλείας που μπορεί να προσγειωθεί 80 μοίρες ή περισσότερο θεωρείται γενικά κάμερα ασφαλείας «ευρυγώνιας». Ο όρος «υπερευρυγώνια γωνία» σημαίνει γενικά ότι η κάμερα μπορεί να καταγράψει έως και 180 μοίρες, ενώ η υπερευρυγώνια γωνία (γενικά IP ή CCTV) μπορεί να καταγράψει τόσο σημαντικές όσο 360 μοίρες. Είναι αυτονόητο ότι όσο μικρότερο είναι το FOV, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σας να προσγειώσετε έναν ύποπτο στην ταινία.

Συνιστάται επίσης αμφίδρομος ήχος. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποδέχεστε και να μεταδίδετε ήχο μέσω της κάμερας. Από την ευχάριστη πλευρά, ο αμφίδρομος ήχος θα σας επιτρέψει να αλληλεπιδράσετε με τους αγαπημένους της οικογένειας στα διαλείμματά σας από τη δουλειά. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποθαρρύνετε τους διαρρήκτες προφορικά προτού όντως εισέλθουν στο σπίτι.