Μπορεί να ξέφυγε από την προσοχή όλων, αλλά το να διατηρείτε το πρόσωπο καθαρό στα σίδερα σας είναι κρίσιμο για τη διατήρηση του πάχους όταν παίζετε τις βολές σας. Κάθε Tour Pro το κάνει αυτό (ή μάλλον τα ντουλάπια του) και το ίδιο πρέπει να κάνουμε εμείς ως επίδοξοι ερασιτέχνες. Είναι πράγματι πιο κρίσιμο όταν πρόκειται να χτυπήσετε τις σφήνες σας. Μόλις φτάσετε σε απόσταση 120 γιάρδων από το πράσινο, αυτή είναι η περιοχή όπου πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα χαρτιά υπέρ σας όταν παίζετε τα πλάνα προσέγγισης. Εάν θέλετε να χάσετε τις βολές από το μειονέκτημά σας – κρατήστε επίσης τις σφήνες σας καθαρές. Όσο πιο καθαρά τα μπαστούνια σας, τόσο περισσότερη οπίσθια στροφή και ικανότητα ακινητοποίησης θα αναπτύξετε στην μπάλα.

Ας υποθέσουμε για αυτό τώρα, καθώς οι κορυφαίες ιδέες είναι συχνά οι απλούστερες και οι απλούστερες όταν παίζετε ένα γύρο γκολφ, πάρτε μαζί σας 2 apkins, μία υγρή και μία στεγνή, χρησιμοποιήστε τον συνδυασμό των δύο μετά από κάθε βολή, είτε είναι μεγάλη. , μεσαία ή κοντά σίδερα για την αφαίρεση ρύπων και υπολειμμάτων από το πρόσωπο.

Ακόμα, ψάχνετε να αναπτύξετε λεπτότητα ύψους, περιστροφής και πόδι, αν πάρετε τη σφήνα Lob ως τυπική απεικόνιση. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά φροντίζοντας να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε το πρόσωπο καθαρό. Οι κατασκευαστές κλαμπ ξοδεύουν εκατομμύρια για την ανάπτυξη αυλακώσεων μπροστά σε σφήνες που κόβονται στο μέγιστο επιτρεπόμενο βάθος. Η δουλειά αυτών των αυλακώσεων είναι να προκαλέσουν όσο το δυνατόν πιο σημαντική επαφή με την μπάλα κατά τη διάρκεια του σουτ σας και αυτό γίνεται με τη διοχέτευση των υπολειμμάτων προς τα κάτω από την όψη της ράβδου. Όσο περισσότερα σκουπίδια αφαιρέσετε, τόσο καλύτερη είναι η επαφή, τόσο μεγαλύτερη περιστροφή αναπτύσσετε και τελικά θα ακολουθήσει αυτοπεποίθηση και πάχος.

Τα Taylormade XFT Lob Wedges έχουν μια εντελώς εναλλάξιμη όψη για να διατηρούν τα αυλάκια στην απόλυτη απόδοση. Η Taylormade συνιστά ότι τα πρόσωπα αλλάζουν έως και 2 φορές τη φορά για έναν κορυφαίο ερασιτέχνη και παλαιότερα για τον μέσο παίκτη του γκολφ Σαββατοκύριακου. Τα Tour Pro μπορούν να αλλάζουν τα πρόσωπα στις σφήνες Lob τους μία φορά την εβδομάδα!. Αυτό ακούγεται πολύτιμο Η φθορά θα επηρεάσει το πάχος των βολών σας, αλλά η διατήρηση της καθαριότητας του καθαρισμός προσώπου των 4 σφηνών (heave Wedge, Gap wedge, Pitching wedge και beach wedge) θα βοηθήσει να αποκομίσετε καλύτερες τιμές. Επενδύστε σε μια μικρή συνάντηση με τρίχες και συνηθίστε να σας σχεδιάζετε μπαστούνια κάθε φορά ανάμεσα στις λήψεις. Είναι ένα χαμηλότερο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε και ένα νέο κόλπο για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας. Εάν μπορείτε επίσης να αποκτήσετε αυτές τις μικρές συνήθειες, ποιος ξέρει πόσο σημαντικό θα μπορούσε να βελτιωθεί το παιχνίδι σας;